vissza az előző oldalra
Bestwedding
Menu

Bemutatkozás

ikon

Miért a Best Wedding?

Már kislányként egy függönydarabba bebugyolálva a tükör előtt állva képzeljük el magunkat menyasszonyként és álmodozunk. Álmodozunk, hogy mi leszünk a legszebbek és a legboldogabbak egy napon, a hőn áhított férfi mellett. Az esküvő mindenki számára élete egyik legnagyobb és legboldogabb eseménye, egy új életszakasz kezdete, melyet minél emlékezetesebbé kell varázsolni mind magunk, mind a vendégsereg számára.

Viszont hogy is kezdjünk neki a szervezésnek?

Mielőtt elvesznétek a klasszikus szokások és a modern verziók káosza között, a Best Wedding segít Nektek abban, hogy az esküvőtök könnyen megszervezhető és ezáltal tökéletes legyen.

Oldalunk egy külföldön évek óta nagy népszerűségnek örvendő ötlet alapján azért jött létre, hogy a rohanó világunk adta időhiány miatt minél egyszerűbben, gyorsabban és költséghatékonyabban navigáljon Benneteket az esküvői szolgáltatók labirintusában.

Célunk, hogy a lehető legjobb csapat álljon a rendelkezésetekre a Nagy Napon a Ti elképzeléseitek alapján, kielégítve minden igényetek, vágyatok vagy akár annál is többet.

Tudjátok már, hogy mikor lesz az esküvőtök? A megfelelő dátum beírása után, a rendszer automatikusan felajánlja azon szolgáltatók listáját, akik abban az időpontban színesebbé tehetik ünnepetek. Akár közvetlen árajánlatot is kérhettek a honlapon keresztül.

Megtaláltátok már a kedvenc fotósotokat, zenészeteket és vőfélyeteket? Keressétek ki őket név szerint és a rendszerünk felajánlja számotokra esküvőtök esetleges időpontjait. Ezek után már szinte nincs is más dolgotok, mint a honlapon keresztül felvenni velük a kapcsolatot.

 

 

 

 

 


Bestwedding